söndag 7 november 2010

Minisemester i Falkenberg

På fredagen så hade jag och frugan tagit ledigt från våra jobb för att ha en liten minisemester. Vi började med att åka till Ullared och gjorde ett besök i det omtalade varuhuset Gekås. Vi behövde bara stå i kö fyra minuter för att komma in, men väl inne var det hur trångt som helst nu när alla hade novemberlov. Vi fick tag i lite julklappar och kläder och kunde dra oss mot Falkenberg efter 3 timmar.
Väl i Falkenberg checkade vi in på hotellet vid Skrea strand. Vi tog en kvällspromenad på stranden och andades in den friska havsluften innan vi åkte in till Falkenberg och åt på en restaurang.
På lördagen åt vi en god hotellfrukost och sen checkade vi ut. Vi gick till badhuset som ligger vägg-i-vägg med hotellet och simmade. Här är ett kort på hotellet.
Vid hotellet ligger denna badbrygga som är 250 meter lång.
Stranden är lång och fin och vi brukar åka hit vissa somrar för att bada. Hoppas vi får möjlighet att göra det nästa sommar. Efter att laddat upp med ny energi åkte vi hemåt för att återgå till det normala. På söndagen var vi bjudna på middag hos grannarna, lillkusinen fyllde år och blev firad.

Inga kommentarer: